Vesna Mihajlović piše o Gravioli

GRAVIOLA – BILJKA KOJA LIJEČI KARCINOM – RAK

Prirodni uništavač stanica raka – sekret ili voće stabla Graviola na prirodni način učinkovito liječi od stanica raka i 10.000 puta je jača od kemoterapije.

Zašto mi nismo svjesni toga?

drvo.graviolaNeke velike farmaceutske korporacije iz svog profita žele to otkriće držati podalje od javnosti te implementirati svoju sintetiziranu inačicu za prodaju. Dakle, budući da znamo da sada možemo pomoći prijatelju u nevolji, dopuštajući mu uvid u saznanje ili u osobnoj pevenciji konzumiranja soka od Graviole. Okus Graviole slatkastog je okusa te nije nimalo loš, naime potpuno je prirodan i definitivno nema nuspojava. Ako imate mjesta u svome vrtu, zasadite jedno stablo biti će vam od velike koristi. Stablo Graviola je u potpunosti iskoristivo. Sljedeći put ikada vam dođe želja za voćnim sokom, potražite sok od Graviole.

Koliko je ljudi umrlo uzalud dok je ova čudotvorna biljka držana u sebičnoj tajnosti milijarde dolara teške farmaceutske industrije?

Ovo stablo je niskog rasta, a zove se Graviola, u Brazilu, “Guanabana” na Španjolskom a na Engleskom jeziku daje nadahnuti naziv “soursop” (izvorni-sok). Plod je vrlo velikog oblika i slatkastog je okusa. Kada ga ogulimo vidimo da je unutrašnjost ploda bijele boje i može ga se jesti iz ruke ili ga je moguće pripraviti kao voćni napitak. Glavna važnost ove biljke je zbog svoje snažne učinkovitosti u borbi protiv raka. Iako je na glasu u prevenciji niza zdravstvenih stanja, najveću učinkovitost podaje anti-tumor efektu… Ova biljka je dokazano lijek od raka svih vrsta. Osim što liječi rak, Graviola je širokog spektra antimikrobnog agensa i za bakterijske i gljivične infekcije, učinkovit je protiv unutarnjih parazita i crva, snižava visoki krvni tlak i koristi se za depresiju, stres i živčani poremećaj.

Daljnji tekst članka Vesne Mihajlović pročitajte na njenom Blogu.

Za više informacija o korištenju Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385993994031

Jedna misao o “Vesna Mihajlović piše o Gravioli

Komentari