Zanimljivost o otkriću Graviole

BLAGODATI GRAVIOLE GODINAMA SKRIVANE OD JAVNOSTI

nesupjesna.sintetizacija.gaviolePrilikom istraživanje pronalaska lijeka za rak, jedan od američkih farmaceutskih magnata otkrio je čudotvornu Graviolu i njenu zapanjujuću snagu pri selektivnom uništavanju stanica raka bez propratnih nuspojava karakterističnih za konvencionalne lijekove i kemoterapiju. Nacionalni centar za istraživanje raka provodi prva znanstvena istraživanja 1976.godine. Rezultati su pokazali da su lišće i stabljike Graviole učinkovite u napadu i uništavanju malignih stanica. Zbog sebičnih interesa pojedinaca i gigantskih farmaceutskih korporacija koji su zarad mogućeg profita čuvali ovu blagodat prirode kao tajnu, tisuće ljudi dnevno je umiralo ne znajući da je odgovor za prevenciju i izlječenje raka na dohvat ruke- u prirodi, u Gravioli.

Velike farmaceutske korporacije su ovo otkriće držale podalje od javnosti jer, po federalnom zakonu koji govori da se prirodni sastojak ili biljka ne može patentirati, nisu imali mogućnost izvući ozbiljan profit iz komercijalizacije prirodnog lijeka.

graviola-amazonaTako su pokušali sintetizirati najmoćniji sastojak Graviole koji ubija stanice raka. Nakon sedam godina neuspjelog testiranja, zatvorili su projekt sa ogromnim gubitkom i odlučili ne podijeliti sa javnošću svoja istraživanja. Na sreću, jedan od znanstvenika je javno progovorio o dobrobitima ove biljke čije su blagodati sada postale dostupne cijelom svijetu. Cijeli niz kasnije provedenih istraživanja potvrdio je učinkovitost Graviole, ali su rezultati često ostajali skriveni od očiju javnosti.

Mnoge studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta „Purdue“, potvrdile su da Graviola selektivno cilja i precizno ubija stanice raka između ljudskih stanica čak 10.000 puta učinkovitije od Adriamycina (lijeka koji se koristi u kemoterapiji), ostavljajući zdrave stanice netaknutim, što je razlikuje od kemoterapije koja neselektivno uništava sve reprodukcijske stanice (kao što su želudac i stanice kose). Istraživanja su objavljena u časopisu „Journal of Natural Products“. Danas je poznato da biljka Graviola osim toga što ubija rak, povoljno djeluje i na rad unutarnjih organa.

Jedina navedena moguća nuspojava konzumiranja Graviole povezana je s visokom koncentracijom alkaloida anonacina, supstance koja je povezana s određenim atipičnim formama Parkinsonove bolesti. Obzirom da su ovakvi slučajevi primjećeni kod domorodaca koji cijelog života, tijekom čitave godine koriste razne dijelove biljke Graviole kao hranu i herbalni lijek, periodična uporaba lista i ploda Graviole u medicinske svrhe kod europskog stanovništva, tijekom određenog vremenskog perioda je zanemariva te neškodljiva za ljudsko zdravlje.

Za više informacija o korištenju Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385915805580

Oglasi

7 misli o “Zanimljivost o otkriću Graviole

  1. Anita

    Čovjek treba početi vjerovati sebi i svom unutarnjem osjećaju, osluškivati svoje tijelo što mu treba i koliko, tek onda ne može pogriješiti. Manipulacije je uvijek bilo i uvijek će biti, ali naš unutarnji osjećaj nas nikad neće prevariti!

    Sviđa mi se

    Odgovori

Komentari

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s