Večernji list piše o Gravioli

GRAVIOLA PREMIUM: PRIRODNI POTICAJ OPORAVKU NARUŠENOG IMUNITETA

Djelovanje Graviole Premium posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i zračenjem.

vecernji-list-logo-crveno.jpgNaš imunitet je prva i posljednja linija obrane koja nas štiti od infekcija, upala, te uništavanjem abnormalnih stanica sprečava nastajanje malignih bolesti.
Stoga je velika novost što je od sada u Hrvatskoj dostupna Graviola Premium, jedan od najsnažnijih prirodnih poticaja imunitetu koji dolazi iz srca amazonske pašume.

Graviola Premium je gotovo jedinstven primjer kada je u pitanju učinak na naš imunitet. Njene aktivne tvari snažno i učinkovito oporavljaju narušeni i oslabljeni imunološki sustav.

– Djelovanje Graviole Premium posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i zračenjem. Upravo u tom periodu Graviola Premium izuzetno osnažuje oslabljeni imunitet pacijenata – istaknuo je prof. dr. sc. Ante Bolanča, spec. radioterapije i onkologije.

Više možete pročitati na stranicama Večernjeg lista.

Za više informacija o korištenju Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385993994031

4 misli o “Večernji list piše o Gravioli

  1. Sanela

    Odlicno da, i kod nas u BiH se sve vise pise o Gravioli, mnogima je pomogla, nadam se da ce i meni. Molim sve koji mogu pomoci s nekim iskustvom, da ga podijele, da pisu o tome, moze nama svima pomoći.

    Sviđa mi se

    Odgovori

Komentari