Kako i što od preparata Graviole koristiti?

LIST U PRAHU, SOK OD ZRELIH PLODOVA, KAPSULE ILI TABLETE?

LIST U PRAHU

graviola-premium

Prah Graviole je najbolje zamiješati u 2dcl tople (ne vruće) vode, čaja, prirodnog soka ili jogurta.

Pri korištenju Graviole u prahu, savjetuje se korištenje plastične žličice ili dozatora.

Za vrijeme terapije sa graviolom potrebno je unositi dovoljno tekućine 1,5 do 2l dnevno radi ispiranja štetnih tvari iz organizma.
Pri dugotrajnom korištenju savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka 3 mjeseca uporabe.

Lišće Graviole ne izaziva ovisnost te se može uzimati prije, za vrijeme i poslije kemoterapije. Pored soka od zrelih plodova, ovo je najprirodniji oblik preparata od Graviole.

PREPORUČENA DNEVNA DOZA “GRAVIOLE PREMIUM” ZA JAČANJE IMUNITETA KOD ZDRAVIH OSOBA: 1g

1g praha= 1 ravna žličica;  Dozator, plastična žličica je priložena u pakiranju.

Zbog njenog opuštajućeg, antistresnog učinka, najbolje ju je uzeti oko 1h nakon večere, a 2-3h sata prije spavanja. Osigurati će Vam miran i dubak, kvalitetan san i duboki odmor koji je neophodan za regeneraciju organizma i dobro zdravlje.

PREPORUČENA DNEVNA DOZA “GRAVIOLE PREMIUM” U TERAPEUTSKE SVRHE KOD RAZNIH ZDRAVSTVENIH TEGOBA: 1,5-2g

1,5g= 1 vrhom puna žličica praha; 2g praha= 2 ravne žličice praha.

Terapeutska doza praha kod raznih zdravstvenih tegoba, ovisno o težini stanja može biti 1,5-2g dnevno (1,5g se pije odjednom,a 2g možete raspodijeliti i uzimati 2x po 1g). Uzima se 15-ak minuta prije obroka ili oko 1h nakon obroka (iskustva su individualna- potrebno je osluškivati svoje tijelo i pronaći ono što mu najviše odgovara). Zbog jakog detoksikacijskog učinka koji Graviola ima, savjetuje se postupno povećavanje dnevnog unosa počevši od 1g do preporučene dnevne doze od 1,5-2g.

Primjena: visoki krvni tlak, dijabetes tipa 2, snažna detoksikacija i čićenje organizma, čišćenje probavnog sustava, kod opstipacije, za bolju criklaciju i limfu, herpes Simplex, protiv virusa, bakterija, parazita, gljivica (prirodno liječenje gljivice Candida), antidepresiv, astma, alergije, za bolji rad svih organa…

PREPORUČENA DNEVNA DOZA “GRAVIOLE PREMIUM” U TERAPEUTSKE, ONKOLOŠKE SVRHE: 3g

3g praha= 3 ravne žličice praha. Dozator, plastična žličica je priložena u pakiranju.

Terapeutska doza praha u onkološke svrhe je 3g dnevno i najbolje ju je raspodijeliti u manje doze te uzimati 3 puta dnevno, 15-ak minuta prije obroka ili oko 1h nakon obroka (iskustva su individualna- potrebno je osluškivati svoje tijelo i pronaći ono što mu najviše odgovara). Zbog jakog detoksikacijskog učinka koji Graviola ima, savjetuje se postupno povećavanje dnevnog unosa počevši od 1g do preporučene dnevne doze od 3g.

MAKSIMALNA DNEVNA DOZA  “GRAVIOLE PREMIUM”: 5g

5g= 3 vrhom pune žličice praha.

Maksimalna doza Graviola Premium praha od 5g dnevno se uzima tri puta dnevno, 15-ak minuta prije obroka ili oko 1h nakon obroka (iskustva su individualna- potrebno je osluškivati svoje tijelo i pronaći ono što mu najviše odgovara).  Zbog jakog detoksikacijskog učinka koji Graviola ima, savjetuje se postupno povećavanje dnevnog unosa počevši od 1g do maksimalne dnevne doze od 5g.

Ukoliko je bolest u poodmaklom stadiju ili se osoba liječi isključivo alternativnim, prirodnim metodama liječenja, savjetuje se uzimanje maksimalne doze Graviole Premium od 5g dnevno.

Ovisno o kvaliteti lista Graviole, preporučena terapeutska dnevna doza može biti od 3 do 10 grama praha usitnjenog lišća. Ukoliko se radi o prahu najviše kvalitete kao što je slučaj kod Graviole Premium, preporučena terapeutska dnevna doza je 3g, a za prevenciju i opće jačanje imuniteta dovoljno je uzimati 1g dnevno (jednu čajnu žličicu). Kod praha Graviole slabije kvalitete, potrebno je povećati dozu prema uputama proizvođača.

TABLETE I KAPSULE

tablete.kapsuleList Graviole se također može kupiti i u obliku tableta i kapsula. Ukoliko ste pristalica što zdravijeg, a posebno ukoliko koristite graviolu u terapeutske svrhe, savjetujemo vam da koristite najprirodniji oblik- list u prahu. Kapsule i tablete obično sadrže određeni postotak tzv. kontaminata (zgušnjivača, kliznih sredstava i dr.) čije se dugotrajno i učestalo unošenje ne preporučuje osobama sa jako narušenim zdravstvenim stanjem.

Korištenje kapsula i tableta se savjetuje uzimati za jačanje imuniteta te u preventivne svrhe ili za vrijeme kemoterapije kada je pacijentu zbog mučnina otežano korištenje lista u prahu.

SOK OD GRAVIOLE

Obiluje vitaminom C te je izvrsna nadopuna preparatu graviole list u prahu.

Savjetujemo vam da pazite na svoje zdravlje te koristite samo proizvode provjerenog porijekla te najviše kvalitete za maksimalni zdravstveni učinak.

Za više informacija o korištenju Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385993994031

3 misli o “Kako i što od preparata Graviole koristiti?

Komentari