Znanstveni pogled: Graviola liječi dermatološke probleme!

GRAVIOLA- ANTIUPALNO DJELOVANJE I POMOĆ PRI ZACJELJIVANJU RANA

graviola.dermatoloska.oboljenjaListovi Graviole su već dugo vremena korišteni u narodnoj medicini za liječenje kožnih oboljenja i čireva, a zahvaljujući suvremenim istraživanjima postoje i dokazi o njihovoj učinkovitosti na području dermatologije.

Znanstvena su istraživanja pokazala i način na koji listovi Graviole potiču obnovu stanica kože, te samim time  i zacjeljivanje rana.

Prilikom spomenutog istraživanja uzorci su bili nasumično podijeljeni u četiri skupine, od kojih je najvažnija skupina uzoraka bila tretirana  dvostrukom dozom Graviole. Nakon 15 dana, uzorci su poslani na imunohistokemijsku i histološku analizu. Imunohistokemijska analiza je precizna analiza patoloških procesa, npr. određivanja hormonskih receptora kod tumora dojke, prikazivanje mikroskopske metastaze u limfnim čvorovima, određivanje porijekla nekih slabo diferenciranih tumora itd. Osim toga, uzorci su poslani i na histološku procjenu, uključujući i kombinaciju bojenja stanica hematoksilinom i eozinom (bojenje tkiva je nužno za bolju vidljivost pod mikroskopom, a time i pouzdanu temeljitu analizu). Prilikom istraživanja je u zacjeljivanju homogenata tkiva mjerena i aktivnost antioksidansa (”čistača” slobodnih radikala).

Rezultati mikroskopske i makroskopske analize uzoraka pokazuju značajno poboljšanje zacjeljivanja rana kod uzoraka tretiranih Graviolom – dobrobit koja proizlazi iz obogaćenosti antioksidansima i protuupalnim djelovanjem Graviole.

Za kožna oboljenja graviolu možete koristiti oralno, ali i lokalno, nanošenjem na kožu.  Dovoljno je malo praha graviole zamiješati sa vodom tako da se dobije gusta smjesa te dobivenu smjesu nanijeti na problematični dio kože i ostaviti oko 30min ili duže da djeluje, a nakon toga isprati vodom.

Autor članka i prijevod: I. B.

Za više informacija o korištenju preparata od Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385977788108

Oglasi

Komentari

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s