14 vrsta graviola- koja je najbolja za liječenje?

POSTOJE RAZNE GRAVIOLE NA TRŽIŠTU, KOJA JE PRAVA?

razne.vrste.graviole.jpg

Mnogi su u nedoumici da li je graviola koju nalaze na tržištu prava, čista i originalna, pa evo malo dodatnih informacija.

Postoji oko 14 vrsta graviole na tržištu jer postoje različite vrste ove biljke. Možemo usporediti sa bilo kojim drugim voćem, uzeti ćemo za primjer limun, čije također razne sorte postoje. Zatim, za ljekovitost samog lišća određene biljke, važno je da li je ona autohtona, samonikla, iz prirodnih klimatskih uvjeta ili ju čovjek uzgaja u nekim drugim klimatskim uvjetima i na drugačijoj zemlji. Sve to utječe na sadržaj biokativnih tvari biljke. Dalje, važno je da li se biljka prska nekim herbicidima ili je puštena da slobodno raste. Zatim, kako se bere te kako se obrađuje. Sve to utječe na finalnu kvalitetu proizvoda i količinu bioaktivnih sastojaka u samom prahu. Zato proizvođači navode različite preporučene dnevne količine.

graviola-premiumOriginalna Graviola Premium potiče iz amazonske prašume gdje joj je prirodno stanište, od samoniklih stabala, beru se i biraju isključivo najbolji listovi koje je priroda dala i u kojima je očuvana najviša kvaliteta svih bioaktivnih tvari graviole. Ima cač tri certifikata za kvalitetu, preporuku onkologa i već 6 godina pozitivna iskustva korisnika.

Preporučena optimalna dnevna doza Originalne Graviole Premium u onkološke svrhe je 3g dnevno, a maksimalna je 5g.

OBRADA LIŠĆA GRAVIOLE U PRAH I PAKIRANJE U ORIGINALNU GRAVIOLU PREMIUM:
Graviola se mora pomalo sušiti na niskoj temperaturi kako bi se sačuvali svi njeni bioaktivni sastojci, a posebno annona acetogenini koji su najvažnije bioaktivne tvari graviole poznate po svom antikancerogenom svojstvu te podizanju imunološkog sustava zbog visokog sadržaja C vitamina.

SIMPTOMI JAKE DETOKSIKACIJE
Kvalitetna, jaka graviola sa visokim udjelom bioaktivnih tvari, skoro kod svih na početku uzimanja može prouzrokovati neke od sljedećih simptoma čišćenja organizma: blaga mučnina, vrtoglavica, napuhnutost, dijareja ili češće pražnjenje crijeva). Razlog tome je što je Originalna Graviola Premium jak detoksikant: ona intenzivno čisti organizam od svih nagomilanih toksina, selektivno cilja i uništava maligne stanice, ima antimikrobna, antigljivična, antibakterijska, antiparazitna i antivirusna svojstva. Kad krene unutarnje čišćenje, organizam to može doživjeti kao blagi šok koji se može manifestirati kroz navedene simptome mučnine, dijareje i sl.

Da bi se ublažile ili potpuno anulirale ove nuspojave do kojih može doći u prvih par tjedana korištenja graviole, preporučuje se postepeno povećanje unosa Graviole.

Počinje se sa maksimalnom dozom od  1g dnevno, koja se čak može raspodijeliti i uzimati u 2 do 3 puta (2x po 1/2g tj. žličice praha ili 3x po 1 kapsula od 350mg čiste graviole), zatim se nakon nekoliko dana postupno povećava na 1,5-2g i na kraju se može uzimati 3- 5g. Ovaj period privikavanja traje maksimalno do dva tjedna.

Također, graviola pojačava rad žuči i jetre te otapa takozvanu “gumu” naslaga hrane (toksina) na crijevima koja onemogućava potpunu apsorpciju hranljivih materija. Posljedica ovoga može biti oslobađanje plinova, a također pojačano izlučivanje probavnih tekućina ubrzava probavu.

Za vrijeme terapije s graviolom potrebno je piti povećane količine vode i biljnih čajeva zbog lakšeg izbacivanja toksina iz organizma, u suprotnom nagomilane toksini zadržavanjem u krvi mogu izazivati umor, razdražljivost i razne upale.

NAČIN UZIMANJA:
Prah Graviole najbolje je zamiješati 2dcl mlake ili hladne vode, soka, čaja ili jogurta jer se na taj način najbolje apsorbira u organizam. Kapsule je najbolje popiti sa 2dcl vode ili mlakog čaja.

KONTRAINDIKACIJE:

Trudnice:
Lišće graviole se ne preporuča trudnicama iz više razloga. Bioaktivne tvari lišća graviole acetogenini, mogu prepoznati fetus kao strano tijelo koje treba odstraniti iz organizma te bi sprječili unos ATP energije u njih – upravo na ovaj način acetogenini sprečavaju unos energije u stanice raka. Također zbog jakog čišćenja crijeva, može doći do jačih grčeva koji bi u nekim slučajevima mogli prouzrokovati spontani pobačaj te se za vrijeme trudnoće ne preporuča uzimanje graviole trudnicama.

Osobe sa visokim krvnim tlakom:
Graviola se ne preporučuje osobama koje uzimaju lijekove za snižavanje krvnog tlaka bez savjetovanja sa liječnikom jer Graviola snižava krvni tlak.

Osobe koje koriste antidepresive:
Graviola se ne preporučuje osobama koje uzimaju antidepresive bez savjetovanja sa liječnikom jer Graviola ima djelovanje kao neki antidepresivi- utječe na otpuštanje serotonina, hormona sreće u mozgu.

Osobe oboljele od Parkinsonove bolesti:
Oboljelima od Parkinsonove bolesti se ne preporuča korištenje graviola lišća zbog mogućeg utjecaja na pogoršanje njihovog stanja zbog utjecaja alkaloida na živčani sustav koji su sadržani u svakoj biljci. Originalna Graviola Premium ima maksimalni udio annona acetogenina i minimalan udio alkaloida.

Za više informacija o korištenju preparata od Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385977788108

Oglasi

Komentari

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s