Graviolom do zdravlja

GRAVIOLA- PRIRODNI LIJEK ZA HIPERTENZIJU

hipertenzija.graviolaVisok krvni tlak ili hipertenzija označava visoki tlak (napetost) u arterijama i najčešća je kardiovaskularna bolest. Dijagnoza hipertenzije se uspostavlja ako je sistolički (gornji) tlak iznad 140, a dijastolički (donji) iznad 90. Hipertenzija je kronična, nezarazna bolest koja je jedan od glavnih uzroka moždanog i srčanog udara te povećava rizik za razvoj bolesti srca, bubrega, oka i ateroskleroze.

Istraživanja su pokazala da je Graviola hipotenzivna (smanjuje krvni tlak), vazodilatator (širi krvne žile) te smanjuje broj otkucaja srca i kontraktilnost. Tako je ona poznata kao vrlo učinkovit, prirodni lijek za snižavanje visokog krvnog tlaka.

Graviola također, svojim antistresnim i opuštajućim učinkom, pomaže u regulaciji visokog krvnog tlaka čiji je jedan od glavnih uzročnika upravo stres.

Ukoliko koristite farmaceutske lijekove za snižavanje krvnog tlaka, potrebno je da se konzultirate sa Vašim liječnikom prije uzimanja Graviole, jer bi dozu Vašeg lijeka trebalo prilagoditi.


Oglasi

Komentari

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s