Iskustva s Graviolom

VANJA ANDROLIO POBIJEDILA ČAK TRI KARCINOMA UZ POMOĆ GRAVIOLE, PLESA, ZDRAVE PREHRANE I POZITIVNOG RAZMIŠLJANJA

Gđa Vanja Andriollo primila je nagradu „Ponos Hrvatske“ za samoizlječenje od čak tri vrste karcinoma. Ona je, podsjetimo se, hrabro pobijedila karcinom bubrega koji je metastazirao početkom 2010. godine na debelo crijevo i jetru, a nakon dvije i pol godine na novim pretragama su joj otkrivene i metastaze debelog crijeva i jetre. Odbila je konvencionalno liječenje kemoterapijom i zračenjem te se sama izliječila upravo Graviolom, prirodnim lijekom iz Amazonije. Kako otkriva, uzimala je veće količine praha lišća Graviole.

Ova superbaka iz Pule pleše salsu, skija i još će upisati Cambridge. Preboljela je rak bubrega, crijeva i jetre iako je odbila kemoterapije. Obožava facebook, a uskoro izdaje knjigu o samoizliječenju. Ima četvero djece, petero unučadi i praunuke.

„Ponosna sam na priznanje jer sam ga i zaslužila!”, veselo je pripovijedila Vanja ispričavši svoju priču i iskustva s Graviolom.

“Živim punim plućima. Suprug mi je prije deset godina umro u zagrljaju i rekao: ‘Pleši, uživaj i živjet ćeš do 105.-e”. Dvije godine poslije zaljubila sam se u salsu”, kaže Vanja Andriollo (75) iz Pule.

Uzima privatne sate i svaki dan pleše po nekoliko sati. Kaže da se osjeća kao da ima 23 godine. No prije četiri godine nije se sve činilo tako sjajno. Usred plesa oduzeo joj se donji dio tijela i dijagnosticirali su joj rak bubrega.

“Izvadili su mi desni bubreg. Nakon dvije i pol godine otkrili su i metastaze na debelom crijevu i jetri. Izvadili su mi 22 centimetra crijeva i dobar dio jetre. Preventivno su mi uklonili i žuč”, ispričala je ova vitalna baka.

Ipak je odbila kemoterapije i zračenja te se preselila kod sina u London. Izliječila se Graviolom, prirodnim lijekom iz Amazone.

“Liječnici me smatraju čudom. Izdajem knjigu o samoizlječenju jer sam živi primjer da je to moguće. Treba samo vjerovati u sebe, zdravo se hraniti i uživati u svakom trenutku” priča Vanja koja živi na relaciji Pula – London. Kaže da je ples drži na životu i da može plesati satima. Nakon što je oboljela, kaže, pronašla je sebe i odlučila živjeti bez stresa. Već više od dvije godine dana nema znakova bolesti.

“Neću stati i upisujem Cambridge, studij koji traje tri godine. Zanima me i pisanje autobiografije na engleskom. Obožavam biti na ‘fejsu’ i imam puno prijatelja s kojima se dopisujem. I skijanje mi je velika ljubav” kaže energična Vanja.

Njezin trener plesa Fabris Radin oduševljen je Vanjinim plesnim i skijaškim umijećem. “Ove godine je grupa plesača bila na Rogli na skijanju i mnoge je posramila. Energije i volje ima više nego ja. Ona je čudo.”- sa smiješkom je rekao Fabris.

Vanja Andriollo i gradonačelnik Pule
Nakon uručivanja nagrade primio ju je i tadašnji gradonačelnik Pule, gosp. Boris Miletić te joj je tom prilikom izrazio zahvalnost što je ona svojom hrabrošću postala uzor mnogima te stoga što predstavlja grad Pulu na plemenit način.

Cijeli članak o posjeti gđe Vanje Andriollo gradonačelniku Pule, možete pročitati na web adresi Glasa Istre:
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/vanja-andriollo-plesom-pobijedila-tri-karcinoma-387694

Nađite i Vi hrabrost u sebi da slušate svoje unutarnje “ja” koje zna što je najbolje za Vas! Osluškujte svoje tijelo i svoje biće, volite ga i dajte mu ono što mu je potrebno! Budite sretni, radite ono što volite i u čemu uživate, jer to pozitivno stanje uma donosi pregršt energije koja liječi! Hranite se svježim, zdravim, po mogućnosti organskim, ekološkim namirnicama. Graviola je samo dodatna pomoć, još jedan dio prirode koji nam je dat za poboljšavanje i održavanje zdravlja.

Oglasi

Komentari

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s