Graviola protiv raka

* ČUDESNA BILJKA KOJA LIJEČI RAK *

Sve veći broj znanstvenika i liječnika zagovara biljku Graviolu kao prevenciju te alternativnu opciju samog izlječenja karcinoma.

znanstvena.istrazivanja_graviolaGraviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Ovo čudesno stablo koje raste duboko u amazonskoj prašumi, učinkovito i na prirodni način uništava stanice raka snagom nekoliko stotina puta jačom od kemoterapije, a da pri tome ne šteti zdravim stanicama. Stoga, prirodna terapija Graviolom ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine te gubitak kose pa je pogodna za preventivu i pomoć pri liječenju raznih tipova karcinoma.

Ljekovita Graviola:

ljekovitost.gravioleGraviola, latinskim nazivom Annona muricata, zimzelena je biljka porijeklom iz Južne Amerike. Na engleskom jeziku, Graviola ima nadahnuti naziv „soursop“ što znači Izvorni sok.

O ljekovitosti Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovu biljku podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina. Istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz Graviole, annona acetogenini, ubijaju maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.


Iako je najpopularnija zbog snažne učinkovitosti u prevenciji i borbi protiv karcinoma, Graviola ima i druge blagodati:

 • Antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno djelovanje;
 • Jača imunološki sustav i štiti od smrtonosnih infekcija;
 • Jača tijelo i pojačava životnu energiju;
 • Ima umirujući efekt te snižava visoki krvni tlak;
 • Podrška je limfnom sustavu i cirkulaciji;
 • Koristi se kao sredstvo protiv bolova (analgetik), kod artritisa i drugih upala;
 • Pomaže u liječenju bolesti srca, astme, dijabetesa te problema s jetrom;
 • Djeluje kao antidepresiv, pomaže kod stresa, depresije te živčanih poremećaja;

Kako se koristi:

graviola, graviola premium, graviola lišćeOvisno o kvaliteti lista Graviole, preporučena terapeutska dnevna doza može biti 3 do 10 grama praha usitnjenog lišća. Ukoliko se radi o prahu najviše kvalitete, preporučena terapeutska dnevna doza je 3g, a za prevenciju i opće jačanje imuniteta dovoljno je uzimati 1g dnevno (jednu čajnu žličicu). Kod praha Graviole slabije kvalitete, potrebno je povećati dozu. Lišće Graviole se može uzimati prije, poslije i za vrijeme kemoterapije. Za vrijeme terapije sa Graviolom potrebno je unositi dovoljno tekućine, oko 1,5 do 2l dnevno radi ispiranja štetnih tvari iz organizma. Pri dugotrajnom korištenju savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka 3 mjeseca uporabe. Savjetujemo korištenje proizvoda koji je pakiran u plastičnoj ambalaži te doziranje plastičnom žličicom ili dozatorom.

List Graviole se može kupiti u obliku praha, tableta i kapsula. Ukoliko ste pristalica što zdravijeg, a posebno ukoliko koristite Graviolu u terapeutske svrhe, savjetujemo vam da koristite najprirodnije oblike- list u prahu ili voćni sok od zrelih plodova Graviole. Kapsule i tablete obično sadrže određeni postotak tzv. kontaminata (zgušnjivača, kliznih sredstava i dr.) čije se unošenje ne preporučuje osobama sa narušenim zdravstvenim stanjem. Savjetujemo vam da pazite na svoje zdravlje te koristite samo proizvode provjerenog porijekla te najviše kvalitete za maksimalni zdravstveni učinak.

Za više informacija o korištenju preparata od Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela 0915805580

Oglasi

5 misli o “Graviola protiv raka

 1. Denis

  Zanimljivo da se na ovom svijetu uvijek hoće zataškati nešto što je dobro i korisno čovječanstvu, ali istina se na sreću nikad ne može sakriti! Bravo što širite istinu… Mom bratu je graviola pomogla u liječenju karcinoma debelog crijeva, mislim da je definitivno u prirodi lijek za sve naše bolesti!

  Liked by 1 person

  Odgovori

Komentari

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s