Znanstvena istraživanja Graviole

CITOTOKSIČNOST GRAVIOLE ZA MALIGNE STANICE DOKAZALI LABORATORIJSKI TESTOVI

nciO ljekovitosti Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovu biljku podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina prilikom istraživanja lijeka za rak. Nacionalni centar za istraživanje raka SAD-a također je provodio znanstvena istraživanja 1976. godine. Rezultati su pokazali da su lišće i stabljike Graviole učinkovite u napadu i uništavanju malignih stanica. Tako je zapad otkrio čudotvornu Graviolu i njenu zapanjujuću snagu pri selektivnom uništavanju stanica raka bez popratnih nuspojava karakterističnih za konvencionalne lijekove i kemoterapiju.

Istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz Graviole – annona acetogenini, kojih najviše ima u lišću i plodu, ubijaju maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta „Purdue“ iz Indiane, iz SAD-a, potvrdile su da bioaktivni sastojci Graviole selektivno ciljaju i precizno ubijaju stanice raka nekoliko stotina puta učinkovitije od same kemoterapije. Upravo suprotno kemoterapiji, koja ima devastirajući učinak na cijelo tijelo, annona acetogenini ubijaju isključivo stanice raka, ostavljajući zdrave stanice netaknutima te pružaju potporu oslabjelom organizmu! Ta istraživanja objavljena su u časopisu „Journal of Natural Products“.

Za više informacija o korištenju Graviole te za narudžbu, možete se obratiti na broj mobitela +385993994031

5 misli o “Znanstvena istraživanja Graviole

Komentari